Lær at løbe 5 kilometer uden pauser


Vil du gerne i god løbeform, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så er I FORMs online løbeskole lavet til dig. Over 6 uger får vi dig skånsomt i gang og holder dig ved træningsprogrammet, så du på målstregen kan løbe 5 kilometer i ét stræk.


  • 6 ugers løbeprogram med både løb og gang
  • 3 ugentlige og varierede træninger à 20-30 minutter


Løbeskolen er fleksibel at følge, og du bestemmer selv, hvornår dine løbetræninger skal foregå. Undervejs er vi din online træningsmakker. Vi sørger for at motivere dig og give dig den viden, der gør, du kan træne klogt. Og så minder vi dig naturligvis om dine træninger, så du kommer i løbeskoene og får succes med din træning.

Meget mere end et løbeprogram

Løbeskolen er ikke som andre løbeprogrammer. Du får:


  • Et fleksibelt og skånsomt træningsprogram med 3 ugentlige løbeture á 20-30 minutter
  • Påmindelser om din træning, som sikrer, du kommer i løbeskoene
  • Tips og tricks til at holde motivationen oppe
  • Skadesforebyggende øvelser, så du kan passe på dig selv
  • Uundværlig løbeviden, der gør, du kan træne klogt
  • Idéer til fartlege og variationer, der styrker løbeglæden
  • Ingen krav til udstyr udover løbesko
  • Adgang til hele programmet og alt materialet i et halvt årVi har kort fortalt skabt et løbeprogram, der er supernemt at gå til. Programmet klæder dig på, skaber løbeglæde og følger dig hele vejen mod de 5 kilometer.

Effektivt og skånsomt løbeprogram


Løbeskolen er for alle, der gerne vil i gang med at løbe. Træningen tager nemlig udgangspunkt i din nuværende form og bygger roligt på. Men vi lover dig, at du stadig vil kunne mærke effektiv fremgang!


Selve træningsprogrammet er udviklet af vores løbeekspert Lasse Lyhne, og med 20 års erfaring og flere medaljer om halsen ved han en ting eller tusind om løb. 


Modsat mange andre programmer, som du kan finde på nettet, tager Løbeskolen dig i hånden og følger din rejse tæt. Du bliver mindet om og motiveret til at træne, og det er nemt for dig at følge med i din superseje udvikling.

Løbeskolen koster kun 199 kr, og du kan komme i gang med din udvikling allerede i dag. 


Er det nu, du skal lære at løbe – én gang for alle? Vi hepper på dig!

Måske du tænker


Hvor langt skal jeg kunne løbe, når jeg starter?

Faktisk så godt som ingenting. Hvis du kan løbe 1-2 minutter i træk og fint kan gå ture, så kan du være med.


Hvordan fungerer det i praksis?

Når du melder dig til, får du et login til Løbeskolen, hvor du kan tilgå materialet og træningsprogrammet. 3 gange om ugen åbner vi op for nyt spændende indhold, og bare rolig – vi minder dig om det på mail, så du ikke går glip af noget. Helt centralt i Løbeskolen er, at vi holder dig i hånden hele vejen og beskriver udførligt, hvad du skal foretage dig.


Hvad hvis jeg ikke kommer afsted i en uge?

Så er det bare op på hesten igen. Det er dog vigtigt, at du tager træningerne i den rækkefølge, de bliver præsenteret i. 


Hvad hvis jeg kun har tid til to ugentlig ture?

Så vil du lære at løbe og forhåbentligt blive superglad for det – men du vil muligvis være længere tid om at nå op på de 5 kilometer uden pauser.


Kan jeg være med, hvis jeg har en skade/skavank?

Så er Løbeskolen desværre nok ikke noget for dig.


Hvordan får jeg adgang?

Når du tilmelder dig, får du en personlig konto, hvor du kan tilgå Løbeskolen, træningsprogrammet og alt ekstra materiale.


Hvor længe har jeg adgang?

Vi starter med 6 ugers træning, hvor vi guider dig. Derefter har du adgang til hele løbeprogrammet og alt ekstra materiale i et halvt år.


Har jeg brug for udstyr?

Et par løbesko er nok.

 

Allerede tilmeldt?

Super! Du kan logge ind i højre hjørne - eller klikke her.

Fantastiske fordele ved løb og LøbeskolenFleksibel og simpel motionsform

På med løbeskoene og ud af døren. Så simpelt er det, og du bestemmer selv, hvornår og hvor. Med løb skal du ikke indregne ekstra tid til transporten ned i sportshallen eller fitnesscenteret, for din motion kan klares lige ude foran hoveddøren. Frisk luft og fornyet energi

Vi spenderer op til 90 % af døgnet indenfor. Og det til trods for at vi ved, at vind i håret og frisk luft i lungerne er et energiboost uden lige. Ved at løbe en tur slår du to fluer med ét smæk: Du får masser af den friske luft og masser af sund motion.Mindre stress og større mental sundhed

Mens du rører dig, får du koblet mentalt fra, og skaber et pusterum i din travle tilværelse. Adskillige forskningsresultater peger endda på, at regelmæssig motion ligefrem kan værne mod depression. Forebygger knogleskørhed

Ved at vælge løb som motionsform, bærer du din egen vægt under træning og sender små stød op gennem kroppen, og det kan netop være med til at forebygge knogleskørhed.Høj forbrænding

Løb er glimrende konditionstræning. Ved at løbe kommer du ikke bare i bedre form, du forbrænder også en masse kalorier.