5 ugers kostforløb fra anerkendt ekspert

Har du hørt om antiinflammatorisk kost og tænkt, at det måske kunne være noget for dig? Vi giver dig nu en unik chance for at prøve en af tidens mest populære kosttrends på egen krop. 

Vi har lavet et onlineforløb, hvor du trin for trin får alle de redskaber og al den viden, du har brug for. Målet er, at du kan give din krop de bedste forudsætninger for at bekæmpe alt fra stress og overbelastning til smerter.

Kurset er lavet i samarbejde med Martin Kreutzer, en af Nordens førende eksperter i antiinflammatorisk kost, der har mere end 20 års erfaring i at rådgive klienter. Han er desuden en populær foredragsholder og forfatter.

Hvad kan Antiinflammatorisk kickstart hjælpe mig med?

Først og fremmest er antiinflammatorisk kost supersund mad! Mange af råvarerne kender – og spiser – du sikkert i forvejen, men det særlige ved antiinflammatorisk kost er det skærpede fokus på bestemte råvarer og livsstilsvalg, der hjælper med at bekæmpe inflammation i kroppen. Det er disse valg, du vil lære alt om i løbet af de 5 uger.


Antiinflammatorisk kost kan være et redskab til: 

  • En sund og stærk krop 
  • Større robusthed – fysisk og psykisk
  • Et godt immunforsvar
  • Bekæmpelse af smerter ved fx slidgigt, eksem og overbelastning  
  • Nedsat inflammation, som spiller en rolle ved sygdomme som sukkersyge, visse gigtlidelser, hjertekarsygdomme, demens og mange andre lidelser
  • Power til din træning og effektiv restitution
  • Mere energi og overskud og bedre søvnAntiinflammatorisk kost er ikke en mirakelkur og skal ikke ses som et alternativ til medicin eller anden form for behandling. Men det er en koststrategi, der giver kroppen og immunforsvaret gode arbejdsbetingelser, hvilket underbygges af flere videnskabelige undersøgelser. Uanset din situation er en sund kost, som antiinflammatorisk kost jo er, et godt redskab til øget velvære, og her er der så bare ekstra fokus på råvarer, der har vist sig at være særligt udslagsgivende.


Husk altid at kontakte din egen læge, hvis du føler dig syg eller er i tvivl om, hvorvidt din nuværende medicinering kan forenes med en kostomlægning.

Alt dette får du med Antiinflammatorisk kickstart

En uges komplet kostplan

med gode, enkle måltider til morgen, middag og aften

Lækre, antininflammatoriske opskrifter

som du kan variere din kostplan med

Simple principper

som du skal følge for en Antiinflammatorisk kickstart

Byttehandler

 med forslag til madvarer, du nemt kan skifte ud i din normale kost

Masser af letforståelig viden

der gør dig klogere og holder motivationen i top

Daglige mails

hver dag i 5 uger

Klare svar fra eksperten

på de mest hyppige spørgsmål undervejs

Samlet antiinflammatorisk pakke

med kostplan, opskrifter og principper, som du kan bruge igen og igen

Detaljerne

Hvornår?

Fra 23. marts til 26. april. Du får en velkomstmail fredag d. 20. marts, så du ved, hvad du kan forvente. 


Hvad?

En daglig mail i 5 uger, en uges komplet kostplan, opskrifter, principper, byttehandler, råd, viden og svar på hyppige spørgsmål.  


Hvem?

Forløbet er udviklet af I FORM i samarbejde med ernæringsekspert Martin Kreutzer.


Hvor meget?

Det koster kun 299 kr. at deltage.

Tilmelding er lukket


Eksperten bag

Martin Kreutzer er ernæringsekspert og forfatter til flere bestsellere om antiinflammatorisk kost, bl.a. “Den store anti-inflammatoriske kostguide” og “Velsmurt – spis dig fra gigt, overbelastningsskader og andre skavanker omkring dine led”. Til daglig vejleder han klienter, holder foredrag og workshops for kostvejledere og privatpersoner samt underviser sygeplejersker i sundhedsfremmende ernæring. Læs mere på velsmurt.nu og bliv løbende opdateret omkring nyheder på det antiinflammatoriske område ved at følge ham på facebook.com/antiinflammatorisk.


Måske du også spekulerer på...


Vil der være gluten/kød/mælkeprodukter i kostplanen og opskrifterne?

Ja – men i mindre mængder, end mange af os er vant til at spise. Du kan sagtens deltage i forløbet, selvom du ikke spiser de tre typer fødevarer, da principperne, rådene og teorien er det bærende element, men du skal være klar på at skifte fødevarer i nogle af opskrifterne ud.


Stiller I krav til, hvor meget jeg skal træne?

Forløbet handler primært om kosten, men du vil også få viden om motion. Både med fokus på, hvorfor det er godt at motionere, og hvilken motion du med fordel kan dyrke. Det gælder også, hvis din krop er overbelastet. 


Hvad hvis jeg falder fra undervejs?

Vi holder dig til ilden, men om du følger principperne – og i det hele taget åbner din mail – er selvfølgelig op til dig. Falder du af en eller anden grund fra undervejs, så skal du vide, at alle ved forløbets afslutning modtager en antiinflammatorisk pakke med nogle af kursets vigtigste redskaber, så du kan begynde forfra en anden gang, hvis lysten eller behovet opstår.  


Er det både for mænd og kvinder?

Ja – og på den måde kan du og din partner også deltage i forløbet sammen, så længe I har adgang til samme mail. Vær opmærksom på, at mængderne i kostplanen er vejledende, så det kan være nødvendigt at skrue op og ned efter fx aktivitetsniveau.